Kamioni xhami, shpikja e mahnitshme japoneze…

LAJME

A ka dëgjuar dikush më parë për një xhami që lëvizë? Sigurisht që jo, sepse kjo është një shpikje që Japonia ka nxjerrë për të gjithë praktikuesit e fesë islame. Në Tokyo është bërë përurimi i ‘Xhamisë të lëvizshme’, një kamion i madh i bardhë që hapet ngadalë, duke u shndërruar përpara syve të të gjithëve, në një vend lutjesh. Xhamia e lëvizshme është prodhuar nga një kompani japoneze dhe mund të mbajë deri në 50 vetë. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU