“K****ë e vogël”/ Melisa i përgjigjet Shqipes pasi e ak.uzoi për lidhjen e fshehtë me Andin..

LAJME Showbizz

“Ç/ifti i parë që u përputh jashtë emisionit. Andi e ka lënë në emision o Fation Kuqari, se vërtetë ta hodhi fundin ty, por shigjeta ishte diku tjetër. E the mirë janë bërë dashnor me njëri-tjetrin. Faleminderit që jeni tallur me të gjithë ne.. unë kam fol gjithmonë me fakte, por çfarë të bëjmë që kanë njerëz sipër tyre që i mbulojnë”, shkruante Shqipja. Pas reagimit të Teas, edhe Melisa ka folur për herë të parë për këto akuza, nëpërmjet një videoje në InstaStory.

“Nuk më besohet që ndërkohë që po bëj makeup-in, unë duhet të rri dhe të mendoj rreth thashethemeve të disa njerëzve që më quajnë ‘fake’ vetëm për faktin që janë dashuruar kokë e këmbë me mua dhe unë jam ‘fake’ se s’jua var. Little bitch të lutem krijo një jetë. Siç po i jap drejtim unë, jepi dhe ti. Byee”- shprehet ajo. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU