Kërkesa e 27-vjeçares: “Beqarët më duan si dashnore, por un dua një burrë me RR të fortë”

LAJME

Keta të përball me lloj-lloj sfidash e ndonjëherë dis/fatat na bien për pjesë. E bukura është kur ti i përballon ato dhe nuk të mposhtin par/agjykimet e njerëzve. E tillë është edhe historia e mbërritur në redaksinë tonë, ku një zonjë e div/orcuar, e cila ka një vajzë 7 vjeçe kërkon një mbështetje, kërkon të njohë dikë që ta ketë në krah pavarësisht atyre që ka kaluar. Ajo është e vuajtur në jetë, por ia ka dalë më së miri me punën dhe të ardhurat e saj.. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Zonja shprehet se beqarët duan ta mbajnë si da/shnore për faktin se ka një vajzë, ose i kërkojnë ta lërë atë tek prindërit, gjë që 27-vjeçarja nuk e toleron dot
Kështu, gruaja kërkon një burrë të divorcuar ose të ve që të mund të krijojnë një familje. Sigurisht, për këtë ajo ka disa kritere.