Kërkesa e 27-vjeçares: “Beqarët më duan si dashnore, por unë dua një burrë të fortë që më…”

LAJME Rozë

Keta të përball me lloj-lloj sfi/dash e ndonjëherë dis/fatat na bien për pjesë. E bukura është kur ti i përballon ato dhe nuk të mposhtin par/agjykimet e njerëzve. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

E tillë është edhe historia e mbërritur në redaksinë tonë, ku një zonjë e div/orcuar, e cila ka një vajzë 7 vjeçe kërkon një mbështetje, kërkon të njohë dikë që ta ketë në krah pava/rësisht atyre që ka kaluar. Ajo është e vu/ajtur në jetë, por ia ka dalë më së miri me punën dhe të ardhurat e saj. Zonja shprehet se beqarët duan ta mbajnë si da/shnore për faktin se ka një vajzë, ose i kërkojnë ta lërë atë tek prindërit, gjë që 27-vjeçarja nuk e toleron dot. Kështu, gruaja kërkon një burrë të divorcuar ose të ve që të mund të krijojnë një familje. Sigurisht, për këtë ajo ka disa kritere. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT