Kërkonte para në emër të Ardit Gjebreas, MASHTRUSlT i bëjnë të pabërën live në emision..

LAJME

“E diela shqiptare” nisi ndryshe. Në rubrikën ka një mesazh për ty një grua, para se të jepte mesazhin e saj për babain, rrëfeu një ngjarej jo të këndshme..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…