Këto janë zonat e ndaluara në Tokë, Aty ku askush s’mund të hyjë !!!

Kuriozitete LAJME Video

Përveç ‘Zonës 51’ që të gjithë e njohim si zonë të ndaluar, ka disa zona të tjera në botë që gjithashtu janë të ndaluara për publikun.
Kemi dëgjuar shumë storje se si një anije aliene ra në Tokë dhe mbetjet e jashtëtokësorëve mbahen fshehur thellë në tokë në Zonën 51, megjithatë në listën më poshtë ka edhe vende të tjera misterioze për të cilat ndoshta nuk keni dëgjuar më parë.
Këto janë zonat e ndaluara në Tokë:JU FT0JM TE SH1K0N1 V1DE0N ME P0SHTE: