Këtij i thuhet “Shqiptar me Zemër“ shikojeni çka i bën Serbit në ring!

LAJME Sport

Shefat Isufi nga Tërnoci i komunës së Bujanocit ka fituar titullin kampion i Evropës në IBF kategoria gjysmë e rën. dë. Ai mundi kundërshtarin e tij Slavisha Simonovic nga Serbia gjatë bok simit që u zhvillua në Regensburg të Gjermanisë. Bok sier nga Lugina ka arritur të tregojë profesionalizëm e kulturë të lartë sportive dhe është një nga boksierët e rrallë që nga një klub lokal depërton në arenën ndërkombëtare. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU