Këto janë Shtëpitë Më Të Frikshme Në Botë,Ku Njerëzit Gjenden Të Kthyer Përmbys Dhe Të Vdekur !

Kuriozitete LAJME

Në qytetin e qetë të Amityville, në bregdetin jugor të Long Island, në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, ndodhet një vilë e shkëputur nga shtëpitë e tjera në lagje, me dyer të vogla prej druri dhe një verandë të bukur.
Ajo duket një shtëpi e bukur dhe komode për të jetuar, por nuk duhet të mash troheni nga pamja e saj. Në fakt shtëpia “112 Ocean Avenue”, konsiderohet si shtëpia e hor roreve nga banorët e kësaj zone, që ka t merruar njerëz nga brezi në brez.Ju Ft0jm te sh1k0ni v1de0n e pl0te