Kjo esht 30-vjeçarja që u kap me çantën plot me euro në aeroport….

LAJME

Një grua britanike u kap në aeroportin e Heathrow duke u përpjekur të hipte në një fluturim për në Dubai me gati 2 milion euro para cach të mbledhura brenda pesë valixheve. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME PO-SHTE

Tara Hanlon, 30, nga Leeds, u ndalua nga F orcat Ku fitare në Terminalin 2 të Heathroë rreth orës 20:00 të shtunën. Ofi cerët e Fo rcës Kufita re kont rolluan bagazhet e saj dhe gjetën 1.9 milion £ para zbulimi më i madh i parave i parë deri më tani në vitin 2020. Hanlon u ar restua së bashku me një grua tjetër, 28, nga Doncaster, dhe një he tim u nis nga Agjencia Kombëtare e Kr imit (N C A). JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME PO-SHTE