Kjo është infermierja që i vo.dhi paratë dhe kartën e bankës pacientit që humbi jetën nga korona..

LAJME

Personi në foto është Roniada Hysa, infermierja e Spitalit Infektiv në Tiranë, e cila është arr/estuara sot nga Policia e kryeqytetit sepse i ka vje/dhur një sasi të caktuar parash, një pacienti që hu/mbi je/tën nga korona. 30 vjeçarja me banim në Durrës u arr/estua pasi, në bazë të pamjeve filmike rezulton si autorja e vje/dhjes së një shume parash në portofolin e shtetasit K. D., i cili ka qenë i shtruar në spitalin infektiv, ku ka ndë.rruar jetë nga pandemia. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU


Kallëzimi është bërë disa ditë më parë nga djali i të ndjerit, shtetasi F. D., 25 vjeç, i cili ka deklaruar se nga llogaria bankare e të atit ishte tërhequr shuma 60.000 lekë. Në bazë të provave filmike ka rezultuar se edhe shuma e parave është tërhequr nga shtetasja Roniada Hysa, infermiere në spitalin infektiv, e cila ka pranuar autorësinë e ngj/arjes. Ronida Hysa, fillimisht e ka nisur karrierën në spitalin e Durrësit dhe më pas është transferuar në Tiranë. 30-vjeçarja tashmë e arr/estuar, pritet që të dali para gjykatës së Tiranës, për tu njohur me masën e sigurië “arr/est me bu/rg”. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU