Kjo nuk ka ndodhur më parë,e ftuara largohet nga studio/çfarë është kjo pyetje unë iki largohem….(VIDEO)

LAJME Showbizz

Të papriturat mund të jenë tepër të zakonshme në një emision që transmetohet drejtpërdrejt. Diçka e ngjashme i ka ndodhur edhe Bieta Sulos ditën e sotme në programin e saj, “Ftesë në 5”.
Moderatorja kishte të ftuar një blogere, Adisa Gjomemo, e cila realizon video të ndryshme dhe i pu blikon më pas në kanalin e saj në “Youtube”.Ju ft0jm te sh1k0ni v1de0n p0shte:


Gjatë emisionit, Bieta e pyeti të ftuarën “Sa para fiton nga videot” dhe pikërisht këtu ndodhi ajo që moderatorja nuk e priste. Blogerja u largua nga emisioni, me pretendimin se nuk i pëlqenin pyetjet me lekë.