Kjo video po çmend serbët: “Kroacia nuk i harron heronjtë shqiptarë”

LAJME

“Kroacia nuk i harron her onjtë shqiptarë”, ky është mesazhi i videos që së fundmi është shpërndarë shumë në rrjetet sociale. Në këtë video thuhet se shqiptarët dhe kroatët janë vëllezër, gjersa jepen edhe arsyet për një konstatim të tillë. E ndër arsyet më të fuqíshme padyshim se është pjesëmarrja e një numri të madh shqiptarësh në luftën për pavarësinë e Kroacisë. Rreth 2000 shqiptarë derdhën gja kun e tyre për Kroacinë pavarësisht, gjuhës, dallimeve fetare e etníke. Ndër heronjtë shqiptarë që luf tuan për Kroacinë përmenden Bekim Berisha-Abeja, Xhelal Hajda-Toni, Rrahim Ademi e shumë të tjerë. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT