Kosovari rr.ihet në dhomën e hotelit në Golem, Pronarët e kompleksit pengojn policinë ta ndihmojnë dhe…

LAJME

Qëndrim Pllana ka lëshuar ak.uza tepër të rënda në adresë të Kreshnik Husajt i cili organizon ‘Its my love’. Pllana thotë se Kreshnik Husaj bashkë me ekipin e emisionit kanë ushtruar dhu.në fizike ndaj tij gjatë xhirimeve në Shqipëri.Ngjarja ka ndodhur në kompleksin FAFA, të cilët nuk kanë lejuar policinë që ta ndihmojnë. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU