“K*rvë e vogëI, sa e kee…”, i flet Tiranses në Instagram, s’u beson syve kur merr vesh të vërtetën..

LAJME

K*rvë e vogël, sa e ke numrin e gjoksit”, i flet 18 vjecares Tiranse në Instagram, s’u beson syve kur merr vesh të vërtetën. Ng.acmimet dhe telashet nëpër rrjetet sociale duket se janë bërë të pafundme, sidomos mes të rinjve që nuk ngurojnë të “gjuajnë” njëri-tjetrin. Një rast i tillë ka qenë edhe ai një 18 vj eçareje nga Tirana, e cila e ka gjetur veten në një bisedë ofenduese dhe kë.rcënuese pasi i ktheu përgjigje një “vajze” në Instagram.

Sipas saj, në të vërtetë, prapa këtij profili fshihej një mashkull, i cili filloi ta pyeste për gjëra in.time, duke kaluar edhe në ofe.ndime. Por kur vajza i është përgjigjur keq, personi në fjalë, me sa duket disa vite më i madhe se 18 vj eçarja, ka filluar të “bëjë si i fortë” dhe e ka kë.rcënuar.Në një denoncim ”, adoIeshentja e revoltuar shprehet se: Përshëndetje me vjen nje mesazh ne instagram nga një adres fallco, një pjesë të bisedës po ua dergoj me poshtë. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU