Kur Eni Çobani deklaronte: Nuk do të ketë më në Shqipëri vajzë pa baba..

LAJME

Një deklaratë me një mesazh të fortë dhe plot mirësi ka qenë ajo e Eni Çobanit në seancën e kësaj të diele në rubrikën “Shihemi në gjyq” në “E diela Shqiptare”..Teksa Julinda është braktisur nga babai i fëmijës që kur ajo ishte shtatzënë, zonja Eni Çobani i bëri një premtim.Eni Çobani premtoi se do e ndihmojë Julidën dhe vajzë pa baba nuk do ketë më në Shqipëri.VI,DEO