Kur ishte 5 vjeç e detyroi ta bënte me zor njeriu u besuar i babait, shqiptari shumë i njohur: Sot jam fejuar me një burrë(VIDEO)

LAJME

Tony Selimi është një shqiptar nga Gostivari i Maqedonisë së Veriut, i cili po korr sukses në Europë dhe SHBA me konsultimet, trajnimet, librat dhe dokumentaret e tij. Ai është ekspert i sjelljes, inteligjencës emocionale dhe psikologjisë së suksesit të biznesit.Megjithatë Selimi ka një histori shumë të vështirë dhe frymëzuese. VI.DEO