Ky është i riu shqiptar që po HABlT edhe mediat e huaja për mënyrën se si…

LAJME

Kjo është shtëpia patriarkale e Syla, një familje tipike bujqësore në veri të Shqipërisë. Anëtarët e saj ndajnë një çati, por mbi të gjitha – një mënyrë jetese. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

E gjithë familja merr pjesë në punën e fermës familjare në fshatin malor të Blerimit, në veri të Shqipërisë. Rruga për në fshat është aq shumë me gunga, saqë, sidomos gjatë dimrit, Syla mbetet e izoluar për muaj të tërë. Suzana, gruaja e Shkëlzenit, ka studiuar infermierinë dhe shpesh në dimër i ndihmon gratë të lindin larg mjekëve dhe spitaleve. Fytyrat e tyre, të shënuara nga lodhja, tregojnë një të vërtetë të thellë, shkruar nga era e ashpër malore “,shkruan Valery Poshtarov nga media Balcanicaucaso. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT