La BURRlN për BOKSlERlN muskuIoz, fIet moderatorja shqiptare…

LAJME

Që kur bëri pu/blike Iidhjen me boksierin, Kamer Maloku, Dajana Shabani ka qenë thuajse çdo ditë në qendër të vëmendjes së mediave. Dajana më në fund ka reaguar lidhur me thashethemet duke u shprehur se është pe nduar që e ka bërë publike lidhjen e tyre. “Ah mi Dajan ç’deshe që e postove, dynjaja mban nga 3 d ashnor e nuk ndihen, ti dhe 1 të ndajnë e të Iidhin si duan njerëzit”, shkruan moderatorja. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT