LAJM I FUNDIT: Kaq e paten ndahen Tea dhe Bearti… (Foto)

LAJME

Para disa ditësh, Shqipja publikoi një foto në të cilën pretendonte se ishin Tea dhe Bearti, që sipas saj janë të lidhur jashtë emisionit. “Çifti i parë që u përputh jashtë emisionit. Andi e ka lënë në emision o Fation Kuqari, se vërtetë ta hodhi fundin ty, por shigjeta ishte diku tjetër. E the mirë janë bërë dashnor me njëri-tjetrin. Faleminderit që jeni tallur me të gjithë ne.. unë kam fol gjithmonë me fakte, por çfarë të bëjmë që kanë njerëz sipër tyre që i mbulojnë”, shkroi Shqipja. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Tea dhe Bearti nuk kanë bërë ende asnjë reagim, edhe pse fotot e tyre kanë marrë dhenë. Pritet të shohim në orët në vijim se çfarë shpjegimi do të japin të gjithë protagonistët të përfshirë në këtë ngjarje pas pu/blikimit të këtyre fotove. Shqipja sot ka publikuar dhe disa fakte,ku thot se Tea dhe Bearti jan ndare sepse nuk munden ta benin mo lojen.