LAJMI I FUNDIT: I bëri “bllok” në Facebook, pIas sherri me 2 motrat në Tiranë…

LAJME

Dy motra u rr.ahën keqazi me njëra tjetrën, pas një keqk uptimi të motrës së madhe që i shk/roi më të voglës që mos ta be/sdiste. Në n/erva e sipër më e vogla ka re/aguar duke i bërë bllok në Facebook. Kaq ka mjaftuar që të dyja motrat të përl.eshen me njëra- tjetrën dhe është dashur ndërhyrja e bashkëshortëve të secilës për të shuar gj akrat. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Të dyja motrat që janë gjithashtu edhe fqinje po sh erri nuk mbeti mes tyre dhe ma ngj/arjen tanimë po merret policia. Të dyja motra kanë bërë deklarimet e rastit sesi ndodhi sh erri: G. P, që është motra e madhe shkoi tek shtëpia e të voglës pasi ajo i bllokoi aksesin në facebook. E vogla i ka kërkuar llogari se përse ajo i kishte shkruar mos më bezdis në telefon, shkruan gazeta “Si”. Në ne/rva e sipër sipas pro/cesverbalit, oficerja V.P shkruan se më e madhja rr ëmbeu një dërrasë druri dhe me të tentoi të që llonte kunatin që po përpiqej t’i ndante. Të njëjtin veprim rezulton të ketë kr/yer edhe djali i G.P që ka shpresuar se motrat do qet/ësoheshin.

Por sipas procesverbalit, burri i motrës së vogël që është shtetas i huaj është nx/ehur dhe ka reaguar duke që lluar kunatën. Me ne/rva është bërë edhe vëllai i dy grave që po ashtu ka go ditur, kunatin tjetër. Sipas burimeve të gazetës, në sh err janë përf/shirë edhe meshkujt e tjetër të tre familjeve me nipa e kryefamiljarë ku të gjithë patën d ëmtime me fraktura dhe gër/vishje në qafë, në krahë , kofshë e shpatull. Së paku kështu referon policia që pasi ka kontrolluar banesat dhe nuk ka zb/uluar sende të ndalu ara dhe të pali/gjshme i referoi të gjithë familjarët për dy/shimet e dh unës në familje. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT