Lediana këndon këngën e Mevlanit, Blerimi i bën atë që nuk pritej në takim.. (Video)

LAJME Showbizz

Një veprim i çu/ditshëm ka ndodhur në takimin mes Ledianës dhe Blerimit nga ana e vajzës. Ajo filloi të këndonte një prej projekteve muzikore të Mevlanit. Kjo solli një reagim nga djali i cili në fund e la të vetme në tavolinë. Biseda mes Blerimit dhe Ledianës: Lediana: kam në mendje këtë këngën shuj shuj se pa ty nuk po vuj vuj. Blerimi: Akoma me mendjen tek Mevlani ti? JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON KE TU