Lind fshehurazi 14-vjeçarja por që mos ta kuptonin prindërit ajo djalin e porsalindur e futi në frigorifer..!!

LAJME

Një nxënëse 14 vjeç are raportohet se lindi një djalë në fshe ht ësi dhe e futi në frigoriferin e shtëpisë së saj, që ai të ndë rro nte jetë.Kjo ngjarje ka ndodhur në R.usi dhe raportohet më tej se ajo kishte mbetur shtatzënë me të dashurin e saj që ishte shumë vite më i madh se ajo,Vajza, e iden tif ikuar nga mediat ruse si An.asta.sia, u dërgua në sp.ital pasi nëna e saj u shq.etë.sua sepse ajo kishte rë .nku.ar gjithë natën. Ajo mendoi se vajza e saj ishte së mu.rë nga apen.desiti, por më pas në spital i thanë se vajza e saj kishte lindur.