Liberta Spahiu tregon haptaz se kur humbi virg.jerin dhe shum detaje tjera…!!

LAJME Rozë Showbizz

Edhe moderatorja kosovare, Liberta Spahiu i është bashkuar trendit ‘E vërtetë apo e pavërtetë’ në Instagram.Ajo zbuloi disa detaje nga jeta e saj personale, përfshirë puthjen dhe ma.rrëd.hënien sek s.uale për herë të parë.Një nga pyetjet ishte në lidhje me ndë.rhyrjet estetike, ku ndjekësja ishte kurioze të dinte nëse buzët e saj janë natyrale..