Linda shpërthen në lot kur kujton bisedën me nënën që vdiq nga korona: Pengu im!

LAJME

Në emisionin “Rudina” në Tv Klan, ka qenë e ftuar blogerja e njohur Linda Dido, e cila shpesh herë ka qenë në studion për të folur për trendet e fundit të modës, por sot ka ardhur të rrëfejë momentin e saj më të vështirë në jetë, nd/arjen nga j/eta të nënës së saj për shkak të korona. Një ndarje e parakohshme nga je/ta që ka lënë një dhi/mbje të madhe tek ajo, por mbi të gjitha ka lënë dhe shumë kujtime pas që ajo do t’i ruaj gjithmonë. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU