“Lypsari i uritur” u kërkon një copë bukë, shikoni si reagojnë shitësit në Gjakovë..

LAJME

Anëtarët e grupit “GJ07 Prank”, kanë organizuar një eksperiment social në Gjakovë. Njëri nga djemtë është veshur si lypës dhe ka hyrë në disa furra buke, ku ka kërkuar ushqim. Ai është prezantuar si një i varfër i uritur dhe që i duhet një copë bukë. Si sillen punonjësit e këtyre furrave? JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT