Martohu e bëj fëmijë! Albi Nako e taIIi 40 vjeçaren në TV, Ajo i befason të gjithë: Ne njihemi prej 20 vitesh! Gjithçka ishte e… (Video)

LAJME

Komenti i Albi Nakos ndaj konkurrentes 40-vjeçare në spektaklin “Just Dance” është shoqëruar me mjaft zhurmë. “Për mua është personazh tipik i atyre filmave “Planeti i majmunëve”. Komplimente, por unë mendoj që të garosh me këta të rinj, pa përjashtuar gjithë energjinë tënde, je në një moshë…më mirë martohu dhe bëj fëmijë”, i tha ai. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

“Me Albin njihem prej 20 vitesh, jemi miq shumë të mirë, punoj te kompania e Albit dhe jap mësim në lëndën e gjimnastikës. Batuta të tilla ne i bëjmë tërë kohën me njëri-tjetrin, madje dhe më keq, sepse janë një mënyrë për të çliruar stresin e punës. Ajo që ndodhi në emision ishte një lloj shakaje për të cilën kishim rënë dakord paraprakisht dhe nuk prisnim që njerëzit të reagonin në këtë mënyrë. Unë Albit i jam shumë mirënjohëse dhe e respektoj shumë si koleg”, tha ajo. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON KE TU