Mbani frymen, gruaja e politikanit të njohur poston foto që do ju lenë me gojë hapur..

LAJME

Jemi mësuar me politikanë, gratë e të cilëve zakonisht shfaqen në publik si zonja të nderuara, tepër serioze dhe të veshura me elegancë. Mirëpo, krejt e kundërta i ka ndodhur një politikani në Ukrainë, bashkëshortja e të cilit preferonte të ekspozonte asetet e bëshme në rrjetet sociale. Bëhet fjalë për politikanin Aleksandr Politukha, i cili ka ikur nga shtëpia e nuk është kthyer më. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Bashkëshortja e tij Alena Politukha, 32 vjeçe, nuk i është bindur për të mos postuar më foto provokuese. Pas largimit nga banesa, ai ka paraqitur kërkesën për divorc. Bukuroshja pretendon se burri i saj nuk i kishte dhënë asnjë shpjegim për vendimin e tij, e për më tepër, e ka lënë bashkë me të birin, pa asnjë të ardhur. Nga ana tjetër, mediat shkruajnë se edhe pse nuk e ka komentuar asnjëherë sjelljen e bashkëshortes dhe fotove të saj në rrjetet sociale, politikani, i cili gjithashtu është një biznesmen shumë i suksesshëm në vend, nuk ka qenë kurrë dakord, e për më tepër, i ka ardhur në majë të hundës nga veprimet e saj të pahijshme. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT