Me fustan të bardhë/ Nusja shtatzënë humb jetën para se të shkonte në altar, dhëndëri s’duron dot dhe…

LAJME

Një nuse shtatzënë ka vd ek ur pak minuta përpara se të arrinte në altar, duke e lënë bashkëshortin të ve, vetëm me fëmijën e tyre të porsalindur që u soll në jetë me u r gje nc ë, me pr erj e ce za rian e. Jessica Guedes, 30 vjeçe, nga Brazili ishte gjashtë muajshe shtatzënë dhe plotësisht e shëndetshme teksa nisi të ndihej k eq rrugës për në altarin ku do t’i thoshte po burrit që donte në një kishë në Sao Paolo. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Fillimisht të afërmit menduan se mos kishte pr o bl em me a n k t hin, por e reja humbi ndjenjat sapo u nis drejt altarit dhe u shpall kli nik isht e vd ek ur. Mjekët mundën të mbanin në jetë foshnjën të sjellë në jetë përmes lindjes ce z ari an e. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU