“Më hodhi benzinë”: Si i dogji të gjallë tre fëmijët dhe gruan babai mizor..

LAJME

Një ish-lojtar i ragbisë, gruaja e tij dhe tre fëmijët e tyre janë d.je.g.u..r të gjallë brenda në makinë në qytetin Australian të Brisbane.

Rowan Baxter dhe fëmijët, të gjithë nën 10 vjeç, v.di..që.n në vend, ndërsa gruaja në sp.it..al. Hannah Baxter, 31 vjeç, raportohej se kishte dalë nga makina duke b.ërt.itu.r: “Ai de.rdhi be.nzi.në ​​mbi mua”. “Se si ka ardhur zj.ar…ri nuk është konstatuar për momentin, kështu që ne e quajmë atë një v.ra….sje-vet.ëv…ra….sje ose një a.ks…id..ent tra.gj..ik në këtë fazë,” tha Ins.pekt.ori i Dete.ktiv.it Mark Thompson. Ata gjetën tre fëmijët e çiftit, të moshës gjashtë, katër dhe tre vjeç të v..d.e..k…ur brenda makinës. Ekuipazhet e ur.gje..ncë.s u përpoqën të shpëtonin jetën e 42 vjeçarit Rowan Baxter, por nuk mundën.

Mediat australiane raportojnë se ai u gjet afër makinës me një p.la…g.ë me th…i.kë të shka.kt…uar nga vetë ai. Mësohet se ata se ishin n.darë në fund të vitit të kaluar dhe po përpiqeshin të arrinin një marrëveshje për kujdestarinë e fëmijëve.