“Më Mbyllën në Banjë dhe…” 14 vjeça rja kërkonte ndihmë, historia e saj do t’ju përlotë..

LAJME

Me kokën ulur në bankën e saj, mban një laps në dorë dhe bënë sikur shkruan.Sytë i ka të mbushur me lëng lotësh, por asnjë kokërr lot nuk del prej tyre.Krenare për të mos u tu rpëruar përpara fëmijëve të tjerë, por e pos htëruar ndaj fyèrjeve dhe tal ljeve të shoqeve dhe shokëve të tjerë të klasës.Nuk arrin të shikoj në sy as shokun e saj në krah, duket se edhe ai e ka trad htuar besimin e saj.LEXO LAJMIN E PLOTE