Me vello ta gjate dhe kacurrela: Ja si dukej nuse Alketa Vejsiu e veshur me fustan te bardhe…

LAJME

Nga dasma e Alketes edhe pse mediat u perpoqen shume te siguronin nje foto ,ata nuk ja dolen.Por biznesi i fustaneve te nuserise dhe organizimit te eventeve Class by AV ua ka bere kete dhurate te gjithe fansave te Alketes. Orsola Mema e Class Photography realizoi nje set fotografik me Alketen e veshur nuse me fustanet e sallonit te saj Class by AV.