Melani do të ndahet shumë shpejt nga Trump/ Mikja e Melania Trump i tregon të gjitha: Kam dëgjuar një telefonatë të tyre

LAJME Politikë Rozë

”Sapo të dalin jashtë shtëpisë së bardhë do të divo rcohen”, kjo ishte kryefjala e mediave për marrë.dhëniet e ten.sionuara mes Donald dhe Melania Trump, por duket se gjërat janë shumë më ndryshe se raportimet e lajmeve rozë.

Një prej mikeshave më të afërta të ish-zonjës së parë ka treguar se Melanie dhe Donald kanë marr ëdhënie shumë të mirë mes tyre, madje ish-presidenti e pyet për gjithçka bashkëshorten e tij.
“Isha në makinë me të dhe po vinim nga Neë York-u. Donald ishte në një ndeshje, e telefonoi dhe e pyeti për diçka. Ajo është telefonata e parë e tij. Ai do aprovimin e saj për çdo gjë. Melania i tregon atij si duhet të jetë, por nga ana tjetër edhe e vlerëson për punën që bën. Kam vënë re se ata shihen me njëri-tjetrin me pasion.

Ndryshe nga sa thuhet në media, ata kanë një marrë.dhënie shumë të afërt me njëri-tjetrin. Diskutojnë hapur për çdo gjë. Unë nuk i kam dëgjuar një herë të zihen”-tregoi Stephanie Winston në “Hollywood Life Podcast”.

Gjithashtu, e pyetur për rastet kur Melania është parë në publik duke ref.uzuar të kapë për dore partnerin, Winson theksoi se “Ata kanë një qëllim për çdo gjë që bëjnë”, duke lënë të kuptohet se gjithçka është bërë për më shumë vëmendje.