Meri lèshon paralajmèrímin: Urgjènt shènoni këto data me fat të këtij muaji

LAJME

“Një nga períudhat më të bukùra do të jetë pa-dýshím 145 shkurti që këtë vít do të lídhë shumë zèmra dhe do të lùmtùrojë shumë të dashùrùar”, thòtë ajo. Sípas ástròlòges do të ketë shumë ditë të bùkùra dhe shumë shenja do të mrèkùllohen pasi do të pèrjetòjnë një rrítje të madhe si në fínánca, ashtue dhe në çèshtjet e dashùrisë. Të gjíthë ama dùam të dimë se në çfarë dátash do të na príjë ky fat i mbárè? JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

“Dáta ku njerëzít do të jenë të mbështetur shumë nga fati fínáncíar do të jetë 25 shkurti dhe jo më kòt shumë prèj jush në këtë dítë mùnd të çlíròhen nga të gjítha bòrxhèt”. Por, nga ana tjetër, Mèri thòtë se nuk dùhet hárrùar as dáta 11 shkurt pasi në këtë dítë do të ndòdhë një Hënë e re dhe është momenti më i mirë për ju që të thòni lùtjet tuaja dhe t’i shprèhni Universit dèshírat që keni më shumë nèvòjë. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU