Mevlani thyen rrjetin me këngën e tij: Kënga e tij prek gjithë zemrat e shqiptarëve..

LAJME Showbizz

Mbrëmjen e djeshme, Mevlan Shaba dhe Sabiani kanë p/ublikuar këngën “Gurbet”. Kënga trajton një tematikë pre.këse, siç është migrimi në dhe të huaj, larg njerëzve të z emrës. Ndonëse nuk kanë kaluar shumë orë që nga pu/blikimi, “Gurbet” numëron mbi 200 mijë shikime në Youtube, çfarë tregon se është pritur shumë mirë nga pub/liku. Muzika është kompozuar nga Petro Xhori dhe Sabiani, ndërsa teksti është shkruar nga Petro Xhori. “O sa shumë më ka marrë malli me të pa, ah kurbet më more, më trete gj allë! Si je o shp irt, të mendoj unë për çdo ditë, a je mërzit duke më prit? Sa mall me t’pa, me t’prek tani që je larg”, është një pjesë e tekstit. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT