Mihrije Braha: Më vie shumë TURP i madh që jam nga Kosova, na jemi familje e ngritur shumë..

LAJME Showbizz

Mihrje Braha është prezente në ekranet tona televizive qysh nga koha e para luftës, duke vazhduar edhe me tani me këngë të reja dhe duke qenë edhe si prezentuese. Mihrije Braha në postimin e fundit të saj është treguar mjaft e ashpër me zhvillmet e fundit duke thënë se ajo definitvisht nuk i përket kulturës së shumë shqiptarëve dhe se ajo është dashur të jetë amerikane ose pse jo edhe britaneze në raport me pre-dispozitat e saj që i posedon. Me të vërtetë jam shumë e zhgënjyer me shumë shqiptar këtu në vendin tim, andaj kur i shoh disa më vjen marre të barazohem me ta, përfundoj Braha. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT