Ministria nis fushatën për Najada Çomon, del video nga brenda Infektivit, pas deklaratës bo.mbë të vëllait të pacientes

LAJME shëndetësi

Nje video e cila ngjan me shume si nje fus.hate per doktoreshe Najada Comon, pasi ajo pranoi ftesen per te kan.diduar per deputete ne 25 prill per PS-ne.Pak minuta pasi vëllai i nje pac.ienteje foli për gazetarin Erjon Skëndaj duke dekl.aruar se nuk kishte asnjë kontakt me mjekët për të mësuar për gje ndjen e motrës që ndodhej prej tre ditësh në Spi.talin Inf.ektiv, 40 vjeça.rja falënderon me një video dr.Najada Çomon..JU FT0JM TE SH1K0N1 V1DE0N e PL0TE P0SHTE

Në një video të shpërndarë nga Ministria e Shëndetësisë, gruaja thotë se Dr.Najada Çomo i jep çdo ditë kurajë pa.cie.ntëve duke lëvduar stafin, infe.rmierë dhe madje dhe sanitaren.

“Përshëndetje doktoreshë Najada, ti je mbretëresha e spitalit. Faleminderit shumë, shumë për çdo gjë që bën për të gjithë pacientët tek Inf.ektivi, për pac.ientët me CO.VID-19. Kur u sëmura kisha shumë fr.ikë të vija këtu tek Infektivi nga fjalët negative të njerëzve, isha e frikësuar. Nuk dija çfarë të bëja. Unë jam fansja jote e parë. Dhe jashtë ku jetoja të ndiqja me pasion. Dukeshe që je njeri shumë i mirë dhe vetëm prej teje vendosa të vija dhe thashë kam besim tek ai njeri. Do bëhem mirë, të falënderoj shumë, të dua shumë, qofsh mirë gjithmonë.

Zoti të ndihmoftë ty se po bën gjëra të mrekullueshme çdo ditë, na jep kurajë. Për stafin, për infermieret që janë të mrekullueshme, jam shumë e kënaqur dhe sanitarja që dhe ajo duhet të përmendet, është shumë e mirë. Nuk e di pse aq negativitet, nga njerëz që kanë ardhur këtu, janë shëruar dhe dalin jashtë dhe flasin ndryshe. Je shembull i të gjithëve, bashkë me stafin. Keni një zemër të mirë, na shihni nga ana njerëzore pastaj si pacientë. Qofshi mirë të gjithë”, deklaroi 40-vjeçarja.