Mjekët ia hoqën çdo shpresë për të pasur fëmijë, pas 14 a bortesh Missi lind dy djem binjakë…

LAJME

Rosanna Davison ka qenë gruaja më e bukur në botë. Ajo ka qenë “Miss World” Rosanna Davison dhe burri i saj Wesley Quirke janë bërë prindër të dy binjakëve. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

36-vjeçarja kishte pësuar më parë 14 ab orte spontane, por mrekullia e madhe ndodhi për të Rosanna Davison njoftoi përmes rrjeteve sociale se dy djemt e saj binjak Hugo dhe Oscar janë në gjendje shumë të mirë. Rosanna Davison nuk kishte hequr dorë nga dëshira e saj për të pasur fëmijë më parë. Mjekët ia kishin hequr asaj shpresat, por ajo gjithmonë ka shpresuar se do të kishte fëmijë dhe ëndërra e saj e madhe u bë realitet. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT