Modelja vë kamer nga pas për të parë si do reagonin meshkujt kur kalonte: Të gjithë pa përjashtim e…!!

LAJME

Një modele e bërë e famshme në rrjetet sociale ka kapur në “fla gr ancë” të gjithë meshkujt që shohin të pa smet e saj.Alexas Morgan, vendosi të bëjë një eksperiment duke futur celularin në xhepin e pasmë dhe duke mbajtur kamerën hapur. 24 vjeçarja, nga Majami i Floridës, publikoi videon për 4.1 milionë ndjekësit e saj. Rezultatet e eksperimentit ishin me shumicën e meshkujve që kthenin kokën për ta parë atë.