Momenti kur foshnja ia “vjedh” telefonin e të ëmës që po mundohej të bënte….

LAJME

Ky është momenti qesharak kur një foshnje ia vj.edh të ëmës telefonin, që e kishte vendosur në tavolinë për të realizuar një video në Ti.k.To.k. Foshnja fillon të vrapojë me telefon në dorë që ishte ende ndezur, dhe shihet se si vazhdimisht qeshte duke u kënaqur me veprimin që e bëri, ndërkaq të ëmës i ka dë.sht.uar tentimi për video.

Videoja është filmuar në Shtetet e Bashkuara dhe për pak kohë u bë virale, duke u shikuar deri më tani ka më shumë se tetë milionë njerëz. Në video shihen Briana dhe Jenny duke kërcyer, kur para tyre shfaqet foshnja që para syve ua rrë.mbe.n telefonin dhe vrapon nëpër apartament. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU