Momenti kur tentojne ta nxjerrin femijen qe kishte ngecur mes dy mureve..(VIDEO)

LAJME

Djali ishte në një situatë shumë të rrez. ikshme dhe ai nuk ishte plotësisht në gjendje të lëvizë, në dukje i paralizuar nga shoku. Zjarrfikësit lokalë u përballën me një detyrë shumë të vështirë kur arritën në vendin e ngjarjes, dhe u detyruan të shpëtonin djalin sa më shpejt që të ishte e mundur sepse jeta e tij ishte në rr e zik..JU FT0JM TE SH1K0N1 V1DE0N P0SHT3: