Momenti sho.kues kur burri i pashpirt hedh nënën para traktorit (VIDEO)

LAJME

Ky është momenti kur një burrë i pas.hpirt përdorë nënën e tij si mburojë njerëzore për ta ndaluar një burrë tjetër që të lëvizte me traktor.Gruaja e moshuar dhe e dobët tërhiqet si nje thes i patateve nëpër tokë nga i biri, dhe hu.dhet para traktorit.Kur ajo zvarritet në për.pjekje për t’u larguar nga aty, ajo kapet dhe tërhiqet prapa para traktorit dhe qartësisht vuan derisa hudhet për t’u siguruar që traktori të mos lëviz.V1DE0