Mos kalo pa dhënë Ngushëllime/ Äksidènt Trägjik në Austri, familja shqiptare ndërron jetë jane nga… (VlDEO)

LAJME

Në afersi te Vienes nje familje shqiptare u perfshi në një Äksidènt ku humbi familjaret ata ishin 4 antare dhe te gjithe mbeten ne vend.Sipas informacioneve te portalit tone ata jane nga maqedonia. Komento Ngushllime Familjes pasi qe ata jane duke i shikuar komentet e ngushllimeve. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT