Mos kalo pa dhënë ngushëIIime/ E rèndè! Familja shqiptare përfshihet në äksidènt trägjik, 6 makina bëhen cöpäsh…

LAJME

Një familje shqiptare është përfshirë nga një aksident tra gjik në Xhenova të Italisë. Në aksi/dentin e rën/dë janë përpla sur 6 makina me një kamion, siç shkruajnë mediat e vendit fqinj, transmeton gazeta ditore. Aks/identi ndodhi në autostradën Genova-Sestri Levante, ndërsa ka pasur të pla gosur edhe fëmijë.Të paktën 5 persona kanë për/funduar në spital, ku mes tyre ishin edhe 3 anëtarët e një familje shqiptare. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Fillimisht zja/rrfikësit arritën të nxirrnin nga makina e shk/atërruar nënën 22-vjeçare dhe vajzën e saj 2-vjeçare. Ata u transportuan menjëherë në spital, kurse babai u mor me helikopter. Kjo, sepse burri shqiptar u nxor pak më vonë nga automjeti. E mitua u dërgua në spital në gjendje të mirë shëndetësore, kurse prindërit e saj janë në gjendje kritike për jetën. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU