Njihuni me Jasminën, vajzën e re në Përputhen: Do trazoj…

LAJME

Jasmina është konku//rrentja e re në Përputhen. E apa/sionuar pas makinave dhe studente për Diplomaci, Jasmina 23-vjeçare tha se ka ardhur për të gjetur dash/urinë dhe për të tra/zuar ujë/rat në emision. Ajo u shpreh se ka pasur parapël/qimet e saj për L0c0n dhe djalin e ri Rinjanin. “Jam person që d ua shumë dashuri, përkëd/helje, vëm/endje” tha ajo. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT