Ndalohet gruaja në aeroport, e pabesueshme çfarë fshihte në valixhe…!!

Kuriozitete LAJME

Forcat e pol ic isë së zyrës së em igraci onit në ishujt Filipine kanë ndaluar një grua amerikane, pasi i gjetën një foshnje të sapolindur në valixhe. Autoritetet vendase thonë se ajo po përpiqej të largohej nga vendi duke e fshehur fëmijën që kishte vetëm gjashtë ditë që kishte lindur.Gruaja ishte duke udhëtuar e vetme dhe nuk kishte mjet tjetër identifikimi veç pasaportës. Stafi dyshoi se valixhja e saj e tejkalonet peshën e lejuar, ndaj bëri një kontroll. Për habinë e tyre, brenda gjetën foshnjen. Gruaja nuk kishte asnjë mjet identifikimi për fëmijën, por ajo këmbëngulte se ishte tezja. Çështja i ka kaluar zyrës filipinase për het im e të tr af iku t njerëzor.