Në ditën më të lumtur, dhëndri shqiptar shtanget kur i ngre shaminë nuses dhe sheh…!!

LAJME

Në ditën më të lumtur, një dhëndër nga Kosova është befa suar nga shoku i tij. Gjatë ceremonisë nusja, sipas traditave do duhej të vinte një shami të kuqe në kokë, duke mbuluar fytyrën.Mirëpo këtij dhëndri i ndodhi diçka e papritur, në momentin kur deshi të zbu.lojë fytyrën e ‘nuses’, ai pa që nuk ishte nusja e tij, por shoku i tij.Pas këtij gjesti ata përqafuan njëri tjetrin, teksa pjesëmarrësit në ceremoni po argëtoheshin me veprimin e shokut të dhëndrit.