Në mes të borës e veshur me b.ikine, Policja më tër.heqëse e Kosovës pr.ovokon nga…

LAJME

Së fundmi, ajo ka pro/vokuar me disa foto tejet tërh/eqëse nga Brezovica, ajo shihet në një ambient me borë e veshur me bi/kine. Linda së fundmi ka pu/blikuar edhe një fotografi veshur në uniformën e Policisë së Kosovës duke mbajtur në dorë ar/më të gjatë. Për policen kosovare ka shkruar edhe revista britanike Express.co.uk. Aty thuhet se mijëra njerëz e kanë shpërndarë fotografinë e Linda Aliut e cila po e shijon punën e saj të ëndrrave si police. Fotografia e Lindës me uniformën e policisë ka bërë që në rrjetet sociale t’i dërgohen asaj oferta nga sallone bukurie dhe parukerie që të merret si model bukurie. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT