Ne mes te raportimit e kafshon gjarperi dhe…(VIDEO)

LAJME Video

Një pi.ton tërhoqi vëmendjen në një shfaqje në Australi kur më shumë se një herë u përpoq të kafshonte mikrofonin, ndërsa gazetarja po regjistronte mesazhin e saj ku bënte apel që t’i linin të qetë gjarpërinjtë.Gazetarja e Nine Network Sarah Caëte po raportonte ndërsa kishte në shpatullën e saj gjarprin i cili në një moment donte të kafshonte mikrofonin.VI.DEO