Në shtepine e BIendi Fevziut: Moderatori flet për jetën famiIjare dhe 2 vajzat e tij..!!

Showbizz

Moderatori Blendi Fevziu ka dhënë për festa një intervistë të veçantë ku flet për jetën familjare e m arrëd hën ien me dy vajzat, Mishel dhe Alis. Blendi ka treguar për “Revistawho” se ndonëse është shumë i zënë, arrin ta organizojë kohën për vajzat.Një baba i lumtur i dy vajzave. Më duket mua apo me vajzën e dytë po riku peron kohën që ‘i ke v jedhur’ të madhes..B.F: Po, shumë më tepër se sa me vajzën e madhe.

Është çështje moshe dhe pjekurie padyshim. Tani jam shumë më i zënë, por organizohem më mirë që të kaloj kohë me të.
Kur ke vajza ke botën, thotë një këngë popullore. Ama mentaliteti (jo vetëm) shqiptar, do djem. A ke qenë ndonjëherë burri që dëshironte të kishte një djalë? B.F: Jo asnjëherë. S’ka qenë kurrë shq etë sim i imi.Blend, sa e rëndësishme është një familje e lumtur për një burrë të suksesshëm? Ç’mendim ke për atë shprehjen “pas një burri të suksesshëm qëndron gjithmonë një grua e fortë”?

B.F: Të jesh i qetë në familje eshtë një k usht shumë i rëndësishëm nëse do të kesh sukses në karrierë ose në punë. Pastaj bota është e mbushur me shprehje që jo rrallë ku n dërsht ojnë edhe njëra-tjetrën.