Nëna 32-vjeçare nuk e përballoi dot më jetën: Po iki se nuk mundem më, më vjen keq i lashë fëmijët por…

LAJME

Nicola McIntyre, 32 vjeç, vu ante nga pr oblemet e shëndetit me ndor pasi du roi pasojat e një pë rdhu nimi nga disa persona, ku ishte kolegu i tij i punës që ia punoi pas krahëve. Ajo konsiderohej “e mirë, e dashur dhe kaq shumë argëtuese” nga dy motrat e saj, të cilat janë h idhëruar nga lajmi i tr ishtë. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Motra e saj Sarah McIntyre tha: “Ajo ndriçonte dhomën dhe i pëlqente të qeshte. Në mbledhjet familjare, gjithmonë do ta dinit se ku ishte, sepse mund ta dëgjonit duke qeshur. Ajo i donte fëmijët dhe kafshët – më shpesh do ta gjeje të ulur në dysheme duke luajtur me fëmijët dhe qentë e familjes sonë”. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT